Lewis Hamilton: carrera de campió del món

Taula de continguts:

Vídeo: Lewis Hamilton: carrera de campió del món

Vídeo: Lewis Hamilton Wins First World Title | 2008 Brazilian Grand Prix | Race Highlights 2024, Maig

Lewis Hamilton és un famós pilot de cotxes de carrera de Fórmula 1 britànic. Ara juga a l'equip Mercedes, amb el qual el pilot va signar un contracte el 2013. Lewis no està casat. A la premsa sovint apareixien rumors sobre la relació romàntica entre Lewis Hamilton i Rihanna, però el mateix corredor va afirmar repetidament que coneixia el famós cantant des de feia molt de temps i que només eren amics.

Inici de carrera

Lewis va néixer l'any 1985. Als 11 anys va començar a fer karts, com la majoria de pilots de Fórmula 1. L'any 2001 va participar en la sèrie d'hivern de la Fórmula Renault. Hamilton va conduir quatre curses i va acabar 5è de la general sense guanyar ni una medalla.

Lewis Hamilton i Rihanna

Debut i campionat

El 2007, en la seva primera carrera, Hamilton va guanyar el bronze. Tothom va quedar sorprès pel debut del britànic. Però això només va ser el començament. Al Gran Premi de Malàisia, Lewis Hamilton es va convertir en el segon, després va guanyar la plata a Bahrain, Espanya i Mònaco. La sisena i la setena etapes de la Fórmula 1 es van convertir en "or" per al pilot. Per primera vegada, Lewis va trepitjar el graó més alt del Canadà i, per segona vegada, als EUA. A més, Hamilton va guanyar el bronze a França i Gran Bretanya. Després d'això, hi va haver un fracàs -9è lloc al Gran Premi d'Europa. Després del fracàs, Lewis Hamilton va poder guanyar immediatament: el Gran Premi d'Hongria va portar al pilot el tercer or de la seva carrera.

Llavors, durant tres etapes, el britànic no va poder guanyar ni una vegada, només una vegada va ocupar el segon lloc. Al Japó, Lewis Hamilton va aconseguir tornar a guanyar. El 16è Gran Premi de la temporada, que va tenir lloc a la Xina, va ser un desastre per a l'atleta. El pilot no va poder acabar la carrera i li va fer molt més difícil lluitar pel títol de campió. A l'última cursa de la temporada, en una de les revoltes, el cotxe d'Hamilton es va estancar. Va acabar en setena posició, fet que li va impedir convertir-se en campió de la F1 en la seva temporada de debut.

Lewis Hamilton

Però el britànic no va haver d'esperar gaire pel títol. La temporada següent va poder guanyar la Fórmula 1. Després de guanyar a Austràlia, Lewis va acabar 5è a Malàisia, va ser 13è a Bahrain. Després d'això, va poder tornar al podi. El pilot va ocupar el 3r, 2n i 1r llocs a Espanya, Turquia i Mònaco, respectivament. Després de retirar-se durant el Gran Premi del Canadà i el 10è lloc a les etapes de França, Hamilton va poder guanyar 4 podis, 2 dels quals eren d'or, en cinc curses posteriors. Lewis va aconseguir la seva darrera victòria a la temporada de campionat a la Xina. 98 punts van permetre al britànic guanyar la classificació general.

Segon i tercer campionat

Les cinc temporades següents no van funcionar per a Lewis Hamilton. Va acabar la temporada tres vegades quart i dues vegades cinquè. En només 5 temporades, el corredor va aconseguir 13 victòries. El 2014, Hamilton va poder recuperar el títol de Fórmula 1.

Gran Premi d'Austràlia Lewis no va poder fer-hofins al final, però després va aconseguir 4 victòries seguides. A la sisena etapa, que va tenir lloc a Mònaco, Hamilton es va convertir en la segona. Al Canadà, no va acabar per segona vegada de la temporada. Després hi va haver el Gran Premi d'Àustria, on Lewis Hamilton va guanyar la medalla de plata. Una altra victòria es va obtenir al seu Regne Unit natal, seguida de 3 tercers llocs. A Bèlgica, el britànic va tornar a abandonar la pista, però després va poder guanyar 6 etapes de 7. Amb 384 punts, Hamilton va ser dos vegades campió de la Fórmula 1.

gran premi lewis hamilton

Un any després, va guanyar la Fórmula 1 per segona vegada consecutiva, amb 10 victòries. En dues temporades, el britànic només ha pogut pujar al podi una vegada, si no es tenen en compte les curses en què no va acabar. La temporada passada, el britànic va guanyar 10 etapes i es va convertir en el segon de la classificació. Aquest any Lewis Hamilton ocupa el segon lloc després de 4 etapes.